Drie bomen, drie dromen 

Gebaseerd op het volksverhaal over drie bomen die allemaal een droom hebben voor hun bestemming, vertelt deze voorstelling dat God een plan heeft met je leven. Misschien is dat niet direct hoe je het zelf had bedacht, maar vertrouw er maar op dat God weet waar Hij mee bezig is.

Deze voorstelling past goed bij Kerst en Pasen.

Een lopend vuurtje 

In deze voorstelling gaat een reiziger op weg om een prachtig dorp te vinden: het dorp van het vuur. Daar moet een groot feest zijn. Onderweg doet hij allerlei verschillende dorpen aan, waar hij veel leert en in elk dorp iets mee krijgt. In het dorp van het vuur ontdekt de reiziger dat elk dorp hem iets heeft meegegeven wat hij in dit dorp nodig heeft.

Deze voorstelling gaat over de vrucht van de Geest en past daarom goed bij Pinksteren. 

Het allermooiste feest 

Talenten; iedereen heeft ze...althans dat zegt men. Maar zo voelt dat niet altijd. Je weet niet zo goed wat jouw talent is, want je bent nergens echt heel goed in. Of, erger nog, je begint nergens aan omdat anderen er veel beter in zijn. Je vergelijkt jezelf, je wordt buitengesloten of bent gestesst omdat je altijd maar beter moet zijn. In deze voorstelling komen al deze situaties langs en ontdek je dat het er niet om gaat hoe geweldig goed je ergens in bent, maar dat je kan genieten van waar je blij van wordt. Zó heeft God het bedoeld!

Deze voorstelling wordt passend gemaakt aan een feestdag van de school.