Ontstresspakket afscheidsmusical

Fyr Toneel biedt speciaal voor leerkrachten van groep 8 de mogelijkheid om je afscheidsmusical goed in de steigers te zetten. Zo kan je het zogenaamde ontstresspakket bestellen. In dit pakket zitten 2x 2 uur begeleiding door mij als theaterdocent en -regisseur, én 2x twee uur begeleiding van beeldend docent Inge Hobers (www.delanterfant.nl) voor het ontwerpen en maken van het decor.

Het is natuurlijk ook mogelijk om slechts één van de twee docenten in te huren, dan betaal je ook meteen de helft van de prijs.

Neem mailcontact of appcontact met ons op of bel ons voor een boeking of voor vragen/opmerkingen.  We denken graag met je mee!

 

Het voorbereiden en instuderen van de afscheidsmusical is niet voor elke leerkracht een fijne uitdaging. Misschien past theater niet zo bij jou, heb je het druk, werk je met een ingewikkelde combinatieklas of ben je onverwacht ingevallen in groep 8. Dan kan een beetje hulp geen kwaad! Met mij als theaterdocent ga je de hele musical minimaal één keer doorspelen, leren de kinderen speltechnieken en krijgen ze regieaanwijzingen. Hier kan jij weer op voortborduren in het verdere proces.

Met Inge wordt het decor samen met jouw leerlingen ontworpen en in elk geval in de basis al gebouwd en geschilderd. Als het nog niet af is in die 4 uur, heb je sowieso de handvaten om het zelf met de kinderen af te maken.

Uiteraard kan je meer uren begeleiding afnemen, van beide docenten. Daarvoor maken we een offerte op.

Een stressvrije musical; daar gaan we voor!