Met je collega's uit je comfortzone

 

Op zoek naar een leuke invulling van een teamuitje? Wil je je collega's wat meer uit hun comfort zone laten stappen, maar wel op een ontspannen manier? Iets samenbindends doen, zonder dat je meteen het wild in moet en de geijkte spelletjes moet doen? 

Boek dan een workshop theatersport voor volwassenen! Samen gaan we allerlei oefeningen doen die vallen onder de categorie improvisatietheater. Het doel is: uit je hoofd en in je lijf gaan. Dus: niet nadenken, maar doen. Samen spelen, je comfort zone vergroten, nieuwe kanten van jezelf en je collega's ontdekken en vooral heel veel lol maken. Of je nu wel of geen ervaring hebt met theaterspelen, maakt voor improvisatie niet uit. Je volgt je impulsen, speelt mee met de ander, en er is geen goed of fout. 

De workshop theatersport voor volwassenen duurt 1,5 uur. In die workshop zit een opbouw, waardoor je al snel tot spelen komt, er vertrouwen in de groep ontstaat en je ontdekt: alles mag hier! Ik (theaterdocent José Runhaar) kom de workshop op locatie geven. Workshops kunnen gegeven worden in ruimte van minimaal 6x5 meter (afhankelijk van het aantal spelers). Een stoel per deelnemer is prettig. Verder materiaal neem ik zelf mee.

Verder goed om te weten: deze workshops kunnen ook in het Engels gegeven worden.

Theaterworkshops op maat

Spreekt een workshop theater je wel aan, maar wil je liever met een andere speltechniek aan de slag, neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ook een workshop op maat maken, bijv. een workshop fysiek theater, mime, tableau vivant of werken met korte toneelteksten en het spelen van een personage.

Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee!