Heeft jouw school, kerk of organisatie een viering of een feestdag waarvoor je eens echt iets anders wilt organiseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij komen bij jou op locatie om in één dag met alle kinderen een voorstelling-in-één-dag uit te voeren. Op die dag studeren wij met allerlei verschillende (jaar)groepen een deel van de voorstelling in, d.m.v. een workshop. Alle theateronderdelen komen aan bod: spel, zang, dans en muziek (denk aan percussie). Daarnaast knutselen de kinderen op die dag rekwisieten die passen bij hun scène. Op dezelfde dag wordt het stuk opgevoerd. 

Wij hebben vanaf januari 2024 drie voorstellingen waaruit je kan kiezen. Ze hebben allemaal een christelijke grondslag. Zie onze subpagina voor de verschillende voorstellingen. 

Liever een voorstelling helemaal op maat gemaakt voor jouw organisatie? Ook dat kan!

Een voorstelling-in-één-dag kan al worden uitgevoerd vanaf 30 kinderen. De bestaande voorstellingen zijn geschreven voor kinderen van de basisschoolleeftijd (4-12 jaar). Een voorstelling op maat kan ook worden gemaakt voor tieners of jongeren.  

Eén ding is zeker: voor alle betrokkenen - kinderen, begeleiders en zeker ook het publiek - maken wij dit een dag om nooit te vergeten!

Wij werken door het hele land, afstand is geen probleem. Neem voor een offerte op maat contact met ons op!