Laat maar spelen - dé dramamethode voor de basisschool

Misschien wil je graag dramalessen geven, maar voel je je nog niet helemaal thuis in de materie. Moet je zelf goed drama kunnen om de lessen te kunnen geven? Of is het meer voor een paar enthousiastelingen om dramalessen op hun rooster te zetten?

Met dramamethode 'Laat maar spelen' (www.laatmaarleren.nl) kan elke leerkracht - enthousiast voor drama of niet - dramalessen geven. De methode sluit aan bij onderzoekend leren, is laagdrempelig en heeft de meest uiteenlopende onderwerpen. Bij elke les zit een uitgebreide lesbeschrijving waarmee je de lessen kan geven. Na de beschouwing is er een klassikale warming-up, waarna de kinderen met een opdracht aan de slag gaan. Die hoef je enkel te begeleiden.

Wil je graag wat handvatten voor het geven van de dramalessen van 'Laat maar spelen', dan kan je een teamtraining aanvragen. Tijdens die training licht ik het gedachtegoed van Laat maar leren en specifiek van Laat maar spelen toe en neem ik je mee in het geven van een les. Je raakt gegarandeerd geïnspireerd en wil de volgende dag meteen met de kinderen aan de slag!

Neem contact op voor een offerte op maat.