Aanbod 

 

VOORJAAR '23 - Toneelcursus met voorstelling (9 - 17 jaar)

Deze cursus begint op dinsdag 10 januari en wordt op vrijdag 21 april afgesloten met een voorstelling. Tijdens deze cursus werk je voornamelijk aan deze voorstelling. We oefenen ook allerlei speltechnieken, maar gaan vooral bezig met het werken met een script en het leren hoe je in de huid van je personage kruipt. De voorstelling zal plaatsvinden in de CCK2 in Vriezenveen, op een groot podium, compleet met decor, kostuums en rekwisieten. 

Deze cursus is bedoeld voor kinderen en jongeren van 9 tot 17 jaar. Ze worden wekelijks (m.u.v. de schoolvakanties) op dinsdagavond van 18:30-19:45 uur gegeven, aan de Bellavistastraat 26 in Almelo. 

Deze cursus kost €125,- per cursist. Opgeven kan niet meer.

Wel ben je van harte welkom om een keer een proefles te volgen, om te kijken of toneel wat voor jou is. Neem daarvoor even contact met ons op.

 

Hoewel de lessen niet per definitie christelijk zijn, zal je de identiteit van Fyr Toneel - het kind van God zijn - terugzien in hoe we omgaan met elkaar en genieten van elkaars talenten, maar ook in ons taalgebruik en natuurlijk in de keuze van de toneelstukken.