Drie bomen, drie dromen 

Gebaseerd op het volksverhaal over drie bomen die allemaal een droom hebben voor hun bestemming, vertelt deze voorstelling dat God een plan heeft met je leven. De bomen hebben allemaal grootse dromen en die komen uit. Alleen niet zoals zij dat zelf hadden bedacht. Zoals God het heeft bedacht. De voorstelling laat zien dat je erop kan vertrouwen dat God weet waar Hij mee bezig is en dat Hij ook een plan voor jouw leven heeft.

Deze voorstelling past goed bij Kerst en Pasen.

Een lopend vuurtje 

In deze voorstelling gaat een reiziger op weg om een prachtig dorp te vinden: het dorp van het vuur. Daar moet een groot feest zijn. Onderweg doet hij allerlei verschillende dorpen aan, waar hij veel leert en in elk dorp iets mee krijgt. In het dorp van het vuur ontdekt de reiziger dat elk dorp hem iets heeft meegegeven wat hij in dit dorp nodig heeft.

Deze voorstelling gaat over de vrucht van de Geest en past daarom goed bij Pinksteren. 

Het allermooiste feest 

Talenten; iedereen heeft ze...althans dat zegt men. Maar wat is nou eigenlijk een talent? Moet je ergens goed in zijn, of zelfs de beste? En wat als je nergens echt goed of de beste in bent? Heb je dan geen talent? In deze voorstelling ontdek je dat het er niet om gaat hoe geweldig goed je ergens in bent, maar dat je kan genieten van de dingen waar je blij van wordt. Zó heeft God het bedoeld!

Deze voorstelling kan passend worden gemaakt aan een feestdag van de school.